Thuis

Wuxi ruili technology development co.,ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Wuxi ruili technology development co.,ltd

De Technologische ontwikkelingco. van Wuxiruili, Ltd is Geavanceerd technisch Bedrijf. Wij concentreren ons op de de ontwikkeling en vervaardiging van de verpakkingsmachine bijna 20 jaar. Met veel ervaring en sterke technische achtergrond, worden wij verfijnd op dit industriële gebied.

Leveragingscad en CAM technologie, vervaardigen wij volledig automatische en halfautomatische/automatische kwantitatieve verpakkende machine, accumulatieve schaal en het mengselsysteem, dat voor korrel geschikt is, poedert zich, blokkeert en mengselmaterialen. 

Ons bedrijf heeft sterke ontwerpcapaciteit en zeer hoge effectivity, vooral in aan:passen-ontwerp. Elk van onze standaardproducten kunnen aan klanteneisen worden aangepast. De stabiele, beknopte vooruitzichten, geen-hoogte-grens, ruimte-vrij en gemakkelijk te gebruiken geven klantengoed gebruikend ervaring.

Sinds onderneming, wegens hoogte - kwaliteit en de goede dienst, krijgen wij more and more eer van onze klanten. Onze producten zijn uitgevoerd naar globale marketing, zoals Noord-Amerika, Afrika, Europa, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië enz. meer dan vijftig landen. Nu maken wij groter proces en zullen hoogte blijven leveren - kwaliteit, belangrijke technologie en stabiele machines tot wereldmarkt. Statisfy de douane is ons altijd foucs.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : RUILI

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 2500000-3300000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Ruili in 1998 wordt opgericht, hebben wij duizenden wijd van domenstic klant in Voedsel, Korrel, Chemisch product, Energie verpakkend gebied dat.

Sinds 2007, begon Ruili de uitvoer met machines en nu voerden wij naar meer dan 50 landen voor honderd van buitenlandse klanten uit.

 

bedrijfsdiensten

Ruili verantwoordelijk voor geheel na de verkoopdienst voor om het even welk van klanten van de machine al leven.

Wij verzekeren u snel terugkoppelen binnen 24 uren eens ontvangen om het even welk van uw vraag en noodsituatie e-mail geef.

 

Bedrijfteam

Algemene Manager

Verkoop Afd.

Na Verkoop Afd.

Ontwerp Afd.

Ingenieur Afd.

Fabrikantenteam

Marketing Afd.

Pakhuis Afd.

 

 

CONTACT

Adres: No.22, Jinyi-Road, Qianqiao-de Industriepark, Wuxi, Jiangsu, China

Factory Adres:No.22, Jinyi-Road, Qianqiao-de Industriepark, Wuxi, Jiangsu, China